Feestdagen in Zweden.........zwaar werk hoor.....


Zoooooo daar zijn we dan weer eens...heb gewoon geen tijd om iets te schrijven, drukdrukdruk met alle visite en overige beslommeringen...Maar megagezellig hoor! Mn lachspieren zijn weer voldoende geactiveerd voor de komende tijd..Het begon allemaal begin december met het bezoek van Wiert aan BorĂ¥s, daarna kwam ons mam voor een lange week en toen was het de kerstweek waarin Lies en Rob en de kids kwamen....Wat heeft Rob een werk verzet hier! Echt heel veel electriciteitsproblemen zijn er opgelost en een hoop dingen zijn er makkelijker geworden....Met name wassen en drogen is iets aangenamer! Lieverds, het was keigezellig en ik hoop jullie gauw weer eens hier te zien.

Nu zijn de Beerninkjes hier en tis wederom lachen, gieren en brullen. Ze hebben me nog net geen klantenkaart aangeboden bij de Systembolaget maar we zijn daar graag geziene gasten haha!

Oud en nieuw was super hier!De hut zat weer ouderwets vol, want ook Marcel en Jannie waren gekomen en ook Frank en Maja. Daar gaan we zondag (morgen dus) op de Fika.

Ook worden er echt!!!! wilde dieren waargenomen in de tuin..Gea begon ermee en voordat wij dit tot een broodje Aap verhaal konden vertalen kwamen er meerdere kinderen met hetzelfde verhaal.....Helaas heb ik hetzelf nog niet kunnen zien maar zoals het wordt omschreven en na intensief te hebben gegoogeld denken we dat we een heuse "Veelvraat"hebben in de tuin..


Nu nog afwachten wanneer wij hem allemaal zien..

Vanavond echter zijn Gert en Frank met Yura wezen lopen en hebben ze een Eland weg horen rennen/galloperen, of hoe je dat ook noemt..ben benieuwd wat er morgenvroeg tijdens t ontbijt in de tuin staat want de ervaring leert dat op zondagmorgen de meeste beesten onze tuin bezoeken!

Oja de bovenstaande foto is van het "meidenmoment".......een maskertje doet het altijd goed in die koude Zweedse lucht he........Hihi, meerdere nieuwe fotoos zie je bij de afdeling fotoos.....