post en andere zakenBELANGRIJK NIEUWS!!!....18-06-2009




Hejhej!




Toen wij hier kwamen wonen zagen we 2 brievenbussen hangen bij de oprit, een blauwe en een witte. Uiteraard gingen wij ervan uit dat de blauwe van ons was......Niet dus, wij hadden de witte met de cijfers 6914. Waar dat op sloeg wisten we ook niet, maar dit bleek een oude adrescode te zijn voor het huis. Ook de diverse postbodes waren regelmatig in de war welke bus nu van wie was. Nu hebben we het probleem opgelost, een nieuwe witte brievenbus met in het groot de cijfers 51. Nu maar hopen dat de postbode niet weer in de war raakt...
Inmiddels zijn ons pa en ma alweer een dag thuis. Wat hebben we het heerlijk gehad! Het weer werkte niet echt mee dus in de tuin hebben we niet zoveel kunnen doen, maar binnen des te meer. Ons pap heeft veel gedaan, keibedankt hiervoor! Ons mam heeft heel veel met de hond gelopen, Yura vond t heerlijk en kijkt me nu steeds verwijtend aan waar die gezellige mensen nu zijn! Gelukkig hebben ze beloofd snel weer terug te komen.
Morgen is hier de midzomerviering waarbij volgens traditie gedanst zal worden rondom een mooi versierde meiboom. Ik heb hier in BorĂ¥s echter de indruk dat t alleen om t drinken van alcohol gaat. Wij zijn in ieder geval uitgenodigd voor een traditionele lunch bij Ulrike en Lasse, de buren van 2 huizen verderop.
Maar nu even iets heel anders. Ik heb jullie hulp nodig en wel voor het volgende. Zoals een aantal van jullie wel weten heeft de dochter van vrienden van ons een hele zeldzame stofwisselingsziekte waar (nog) geen medicijn voor is gevonden.
Nu kunnen jullie helpen door het volgende te doen. De stichting Energy4all zamelt geld in om onderzoek te kunnen doen naar stofwisselingsziekten en geven voorlichting.
Via het 3Mfonds kunnen zij in aanmerking komen voor EUR 50.000,- voor meer onderzoek. Jullie stem is daarbij hard nodig!!
Via http://www.youtube.com/watch?v=yh-CYIVDO_Q kun je een indringend filmpje bekijken van de spierziekte en zie je wat het inhoudt.
Je kunt stemmen op de volgende manier: Breng je stem uit op:http://www.energy4all.eu/index.php , scroll naar rechtsonder op deze site, klik op Fonds 3M (organisatie die geld geeft aan goede doelen)KLIKen kies voor Stichting Energy4all.
Je kunt alle emailadressen gebruiken die in je gezin voorradig zijn!
Kortom: STEM!!!!!!!!!